God fortsättning!

Vi på DHS och Träffpunkt Ringstorp vill önska er en god fortsättning på det nya året!

Nu står det en massa nya utmaningar för dörren och nya aktiviter är på gång, här nedan tipsar vi om några föreläsningar som händer  närmaste tiden. Vi kommer inte att trycka upp några programfoldrar utan meddelar våra aktiviteter här på vår hemsida samt Facebook https://www.facebook.com/traffpunktringstorp/ och med affischer på våra anslagstavlor.

Kommande föreläsningar

Torsdagen den 7 februari kl.14.00 – Ulrik Alm ”Brasilien-mycket vildmark och lite storstad”. Plats: Ringstorpsgården, Stora salen. I samarr med ABF Hbg

Måndagen den 11 feb kl.18.00– Ingrid och Joachim Wall ”När orden tar slut” Det är frilansjournalistens Kim Walls föräldrar Ingrid och Joachim Wall som skrivit en bok och berättar om sorgen, men framförallt om Kim och hennes arbete. Plats: S:ta Anna kyrka, Johan Banérs gata 65. Biljetter  kostar 100 kr och säljs på DHS från vecka 3. OBS! Begränsat antal platser.                                   Ett samarr. mellan DHS Träffpunkt Ringstorp, S:ta Anna kyrka, Ringstorps bibliotek och ABF Hbg

Torsdagen den 14 februari kl.14.00–  ”Mitt liv som polis”  Börje Sjöholm polis/mordutredare, vi känner igen honom genom hans arbete vid SÄPO och som gäst i Leif GW Perssons tv-program. Plats: St.a Anna Kyrka.                              I samarbete med ABF Hbg, St.a Anna kyrka.

Torsdagen den 7 mars kl.14.00– ”Livsverk från ovan, bondens konst-Jordens poesi” Bild- och filmvisning med musik av flygfotograf Bertil Hagberg och musiker Bo-Göte Nygren. Följ med på flygtur över bondens landskap.

ALLA hälsas välkomna till våra föreläsningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *