Julstängt DHS

DHS Kansli                                                                                                                                     håller stängt under jul- och nyårshelgen f.r.o.m den 20 december kl.12.00 och öppnar åter 7e januari kl. 8.30

Träffpunkt Ringstorp lunchcafé                                                                                                håller stängt f.r.o.m 27 december och öppnar åter den 2 januari.

DHS Hjälpmedelsbutik                                                                                                                  håller stängt f.r.o.m 27 december och öppnar åter 2 januari kl.10.00.

För uthyrning av hjälpmedel v.g ring 042-177273 helgfri vardag 10.00-14.00

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *